Dec 23 2008

En uke til avreise

world map

I dag er det bare en uke til vi reiser så da tenkte vi at det passet godt med en liten oppsummering av hva vi har tenkt å gjøre de neste 5 mnd.

Argentina:
Første stopp er Buenos Aires. Her feirer vi nyttår og blir litt kjent i byen før vi drar nordover mot Foz do Iguazu. Forøvrig et fantastisk fossefall som ligner veldig på Victoria falls. Les mer om Foz do Iguazu her.

Brasil:
Vi krysser grensen mellom Argentina og Brasil ved Foz do Iguazu og setter kursen for sol og strandliv på den brasilianske østkysten. Herifra snigler vi oss nordover mot Rio de Janeiro. Etter noen dager i Rio setter vi kursen mot Peru.

Peru:
Vi lander i Lima, hovedstaden i Peru. De to ukene vi har i Peru er avsatt til en guidet tur som tar oss innom jungelen i Amazonas, Cusco, Inka Trail med Machu Picchu og Titikakasjøen.

Costa Rica:
Ifra Peru tar vi fly til Costa Rica hvor det venter oss et fantastisk landskap og dyreliv. Costa Rica er verdenskjent for sitt biologiske mangfold. I tillegg finnes mange fantastiske strender så det blir nok en del timer her.

Los Angeles:
Dette er egentlig bare en mellomlanding, men vi har to dager her. Blir vel en tur innom “walk of fame” og andre turistmagneter.

Fiji:
Øyhopping, den blå lagune, cast away island, haidykking, osv. Sommer, sol, bading og strand. Vi gleder oss.

New Zealand:
Her skal vi være i to uker. Ingen faste planer enda, men vi lander i Auckland og ut ifra hva vi har sett og lest om landet så kommer det ikke til å mangle på opplevelser her heller.

Australia:
Vi lander i Sydney og hopper inn i leiebilen vår. I en mnd skal vi cruice nordover langs østkysten til Cairns hvor vi drar videre til Bali. Stikkord i Australia er: Sydney, Gold Coast, Fraser Island, Great Barrier Reef, Whitsunday Islands, Sunshine Coast, Byron Bay, osv.

Bali/Lombok:
Sol og strand så langt øyet kan se.

Thailand/Malaysia:
Vi lander i Singapore eller Kuala Lumpur. Herifra tar vi tog eller buss nordover mot Bangkok. Vi besøker Ko Samui, Ko Tao, Ko Phangan og andre steder underveis mot Bangkok. Ellers skal vi også innom Tiger Temple. Etter 3 uker i Thailand er reisen vår over og vi setter kursen hjem.

One Response to “En uke til avreise”

  1. Eirinon 25 Jan 2009 at 1:21 am

    Hei!

    fant link til bloggen på face-siden til ane, og måtte bare kommentere… virker som dere er midt i en uforglemmelig reise! det frister utrolig mye å gjøre noe lignende. nyt opplevelsene og hverandre :)

    hilsen eirin som gikk på sykepleien med ane ;)